diumenge, 5 de juny del 2011

Sortida 5 de juny de 2011.

El dia s'ha despertat amb una fina pluja i el cel ben tapat. Abans de començar hem mirat amunt, però s'ha decidit fer via i ja veuriem si la pluja parava o no.

La pujada l'hem fet per 'Les Mesquites', que és la més suau, i després hem agafat el tram del GR92 fins a 'Casa Alta'. Tot això sota la pluja, però sense trobar el terreny excessivament enfangat.

La baixada fins a Castellet per la variant del GR ha estat culminada amb un parell de grimpades per pujar d'una vinya a una altra. A Castellet avituallament al Bar-Restaurant amb tertúlia futbolera entre nosaltres ja habitual, on s'ha afegit l'amo del Bar.

Hem représ la marxa direcció Clariana i hem agafat un camí on ha aparegut una processó de senderistes vilanovins que baixaven. Ben bé debien ser unes 30 o 40 persones que ens han cedit l'espai perquè passéssim. Just abans d'entrar a Clariana es girava per buscar el camí que baixa fins a Trencarroques. Un camí molt agradable fent-lo de baixada, però que fet de pujada sembla un bon repte.

Ja a Costa-Cunit portàvem just 20 quilòmetres. Més baixada fins a Mas Trader, Cubelles i pujadeta pel camí de Rocacrespa fins a la Collada, on ens hem conjurat per afrontar a bon ritme els 2.000 darrers metres en terreny favorable.

Finalment surten poc menys de 31 quilòmetres completats en 2h i 53'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada