dilluns, 20 de maig del 2013

19 de Maig de 2013: 10.000 a Vilanova i "complement".

Uns dos mesos després de la mitja marato de Valls, tornada a la competició sobre asfalt pur i dur per participar aquest cop a una cursa a casa nostra.

El 10.000 de Vilanova organitzat pels atletesvng.org es presentava com una molt bona opció per rebaixar el temps que vaig fer en aquesta distància l'any passat a Pallejà. Tot i això, reconec no ser un enamorat de la distància en qüestió i mentalment em costa molt més que participar, per exemple, en una mitja marató.

Encara que va fer molt bona temperatura i que l'aire estava net per les pluges dels darrers dies, tenim una matí molt ventós a baix a mar i de seguida queda palés que seria molt complicat portar un ritme de cursa fort.El desgast anant en direcció Tarragona i també pujant del port, fa que les marques siguin molt discretes. 

Finalment baixo tot just 3" el meu millor temps, deixant-lo en 34'18" i acabo 6è a la general.

Amb el Jesús, cel.lebrant ser "finishers" a una nova cursa.
Fotografia de Mercé Ripoll.

Satisfet per aconseguir ser el primer local i també content per acabar prou sencer com per fer una sortida de Trail amb el Jesús la mateixa tarda de diumenge de gairebé 24 quilòmetres gaudint dels Parcs del Foix i del Garraf. 


Així, ben servits d'asfalt i de muntanya, s'afronta amb més ganes la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada