diumenge, 6 de març del 2016

Corredors de muntanya.

Un dels esports que més s'ha popularitzat en els darrers 5 anys és el de la cursa a peu per muntanya. Un esport que fa molts anys que existeix, però que casualment ha crescut paral·lelament amb el 'boom' de les noves xarxes socials de comunicació.


Tot i ser un esport que resultaria extremadament complicat de retransmetre per televisió, n'han augmentat cada cop més les possibilitats de seguir les grans curses. Aquest fet es duu a terme per un cantó gràcies als sistemes de cronometratge amb report instantani i, per l'altre, pels missatges, també en temps real, de les xarxes socials més populars. D'aquesta mateixa manera també es poden veure fotografies o vídeos acabats de fer, fet que permet documentar i enriquir els seguiments.

I precisament, gràcies a gent que segueix curses i enregistra els millors corredors del món en acció, podem gaudir de vídeos com el que penjo avui. Aquest recull transmet l'ambient de les grans competicions i com evolucionen alguns dels grans campions que han dominat aquest esport en els darrers anys.

Llarga vida al Trail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada