dijous, 17 de febrer del 2011

Curses que venen abans de Setmana Santa.

Després de no poder anar a Sevilla, quan tot apuntava a una ferotge batalla contra el crono pels carrers d'Hispalis, toca reconfigurar objectius i intentar trobar petits nous reptes pel farcit calendari català de curses.

Sense haver decidit encara ben bé que farem, les curses més interessants que hi ha fins abans de Setmana Santa són les següents. No incloc "la Grossa" (Marató de Barcelona del 6 de Març):

- 27 de Febrer: Mitja Marató de Cambrils. Ja estem apuntats a aquesta cursa. Sembla que és força plana. Ja comentaré que tal.

- 6 de Març: el dia de la Marató més important del País, tenim la Mitja Marató de Banyoles o del Pla de l'Estany. Una cursa que ens agafa un pel lluny però que és una autèntica delícia. Amb sortida i arribada vorejant el mític Estany de Banyoles.

- 20 de Març: Cursa de Bràfim, a prop de Valls, cursa de Muntanya molt bonica on intentarem competir enguany.

- 27 de Març: Mitja Marató de la Calçotada. De nou per l'Alt Camp. Una cursa dureta però amb un recorregut molt rural.

- 9 d'Abril: Mitja Marató de Cunit. Una nova experiència. Córrer una Mitja Marató un dissabte a la tarda amb sortida a les 17:30. S'haurà de provar.

- 10 d'Abril: Cursa de Muntanya de la Talaia. En les seves dues varietats: cursa curta i cursa llarga. Imprescindible pels runners Vilanovins amants de pistes i corriols dels turons propers a casa nostra.

I això és tot del que està confirmat. Queda afegir que la Mitja de Lleida malauradament coincideix enguany amb la Talaia. Amb la calor que va fer l'any passat, l'han avançat gairebé 3 setmanes en el calendari.

De les clàssiques, em queda situar la Mitja Marató de l'Anoia (Igualada) que sembla que encara no té data.

I finalment, comentar que està prevista una cursa de 10 kms. a Cubelles (2a edició de les "10K Mediterranean Series") que hauria de caure entre Abril i Maig, encara per confirmar la data definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada