dijous, 31 de març del 2011

Sortida 31 de Març de 2011.

Avui hem trobat el forat al migdia i veient que el cel era blau i el sol radiant, hem aprofitat per estirar les cames una mica i estrenar la darrera adquisició: uns mitjons compressius.

Semblen de futbolista.

La sortida no ha estat pas tranquila. Tot i que el recoregut no era de gaire exigencia, avui ha fet molta calor i el sol picava. He comés el mateix error dels darrers dies, al portar massa roba sobre. Encara he estat de sort a l'agafar al darrer moment dues ampolletes d'aigua, cosa que no tenia prevista, que han resultat ser salvadores.

Per acabar d'arrodonir la festa, sobre el quilòmetre 12,5 (on està la marca a la ruta d'abaix) he passat per una finca on acostumen a tenir el gossos sense lligar i sempre surt algun a "saludar". No em peocupava gaire, perquè normalment només és un dels "xutxus" el que dona pel sac, però avui s'ha complicat.
Al meu pas han sortit quatre gossos a buscar brega. Ràpidament m'han encerclat i he quedat bloquejat entre grunyits i lladrucs. Per la meva part poc podia fer, si no esperar que sortís algú de la casa i els cridés.
Allà no sortia ni Cristo. Ha passat un temps indeterminat de tensió (francament no sé si han estat 30 ó 90 segons) on ningú es movia. Si es cert que els gossos ensumen la por, aquells devien estar refredats, perque jo estava acollonit al no saber com sortiria d'allà.
Finalment dos dels gossos s'han retirar i m'he quedat amb només els altres dos, no obstant ja podia avançar pel camí. Poc a poc he anat començant a caminar i només un d'ells em seguia mentres bordava.
Els he deixat enrera i he pogut completar la ruta xop de suor per la calor i el "canguelo".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada