diumenge, 3 d’abril del 2011

Sortida 2 d'Abril de 2011.

Avui tocava fer una ruta per completar el puzle que ens permetés fer sense ensurts ni ineficiències els 3 pics: Talaia, 3 Partions i Montgros.

Es tractava de fer el turó dels 3 Partions venint dels "tobogans" i enganxar amb la pujada asfaltada cap a Casa Alta. Una ruta farcida de mountain-bikers i que és una plaer per la vista i no tant per les cames (o si).

La primera pujada l'hem feta pel corriol per on passarem la setmana vinent en la "Cursa de Muntanya de la Talaia" (veure desnivell brutal entre el 4 i el 5 a la gràfica inferior) i l'arribada al turó dels 3 partions no ha estat gens complicada (a 440 metres sobre el nivell del mar).
La baixada tampoc ha presentat problemes i de seguida hem trobat el camí que ens portava de pet cap a Les Palmeres (Canyelles). D'aquí cap al Montgros ja és bufar i fer ampolles i ho tenim controlat.

Hem tornat creuant Les Palmeres i passant pel Mas de l'Artís. Finalment uns 20,6 quilòmetres en tot just 2 hores. La setmana vinent tornem a participar en una cursa, esperem que el temps acompanyi i que no sigui molt calurós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada