diumenge, 10 d’abril del 2011

Cursa de Muntanya de la Talaia.

El dia es despertava clar i assolejat. La nit no havia estat gaire bona. Potser com a molt hauria dormit unes 3 hores. L'esforç de la tarda anterior combinat amb la calor, va fer que donés tombs al llit moltes hores.
Tot i això, al matí no estava excessivament cansat. Esmorçar, lavabo, trobada amb els companys i cap al càmping Vilanova Park: escenari de luxe on s'instal.la el Village de la cursa que acull la sortida i arribada de la mateixa.

Sobre la cursa queda ja poc a dir. Un esdeveniment molt consolidat on tots els detalls estan pensats. Les dues alternatives de circuits (curt i llarg) han estat revisats aquest any per millor: més varietat, més distància i més duresa.
Un cop enfeinats, ja vaig veure els primers quilòmetres que no em podia exigir un ritme molt fort i que calia anar fent.
La cursa llarga presenta 3 pujades respectables amb unes vistes inmillorables de la comarca. Finalment, no sense patiment, un crono de 2h24'46'' en els gairebé 23 quilòmetres de ruta.

El repte del cap de setmana s'ha vist endurit per la calor que ha fet tant dissabte com diumenge. No obstant, experiència positiva però per no repetir gaire sovint.

3 comentaris:

  1. A quina hora era la sortida de la cursa talaiera?

    ResponElimina
  2. La cursa llarga va sortir a 1/4 de 10 i ja feia una xixarra important. Jo vaig acabar a les 11:40. La penya que entrava amb el meu temps anava petadilla. Com jo, vamos.

    ResponElimina
  3. Jo vaig sortir justament a 3/4 de 12 i la cosa estava fatal... Massa calor. Però la F1 manava...

    ResponElimina