diumenge, 13 de novembre del 2011

Afers exteriors: Nova Zelanda i Mèxic.

Avui diumenge 13 de Novembre ha estat un dia atlètic molt especial. I això que jo no he sortit ni a entrenar!

Dues persones molt properes (fondistes vilanovins) han competit el mateix dia en grans curses en dos continents diferents. Les participacions han estat, per ordre cronològic, les següents:

En @joantretze ha disputat la seva primera Marató ni més ni menys que a Nova Zelanda (Oceania). Es tracta de la Southland Maraton que uneix Riverton amb Invercargill. L'ha completat en un excel.lent crono de 3h48'47'' i les seves sensacions han estat bones. Aquí estan les classificacions oficials de l'event.

El mateix dia, però algunes hores més tard i en el continent americà, el meu pare ha disputat la "LIXª Media Maratón de Celaya" (Mèxic). La cursa uneix La Providencia amb Celaya i és molt exigent per atletes com nosaltres que correm sempre al nivell del mar, doncs transcorre per sobre dels 1.750 metres d'alçada tota ella. El crono, també excel.lent de 1h48'35'' i el detall de la ruta el teniu aquí.

Espero que al seu retorn poguem compartir plegats la propera Mitja Marató de Vilanova, que serà la meva 10ena participació consecutiva en aquesta cursa i 50ena Mitja Marató.

1 comentari: