diumenge, 22 de gener del 2012

Els 4 Turons.

Repte important el que ens haviem marcat per avui, doncs ens hem proposat trepitjar el punt més alt dels 4 turons més significatius que tenim al costat de Vilanova. Més que per la distància (32 kms. previstos) pel desnivell que calia afrontar en la primera meitat de la ruta.

Tots ells es veuen perfectament desde el nostre punt de sortida habitual i dibuixen un ‘skyline’ que engresquen a pujar-hi corrents.


Primerament hem sortit cap a Mas Solers a bon ritme, per buscar la tartera del Montgròs. Molt exigent al principi, amb un petit respir al tram central i criminal en el seu inacabable final fins al peu de les antenes. Hi ha tantes ones hertzianes en aquell espai que fins i tot el GPS perd la senyal.

La baixada fins a Canyelles, l’aprofitem per agafar aire, doncs de seguida trobem la forta pujada al Puig de l’Àliga per l’asfalt (via Daltmar). Arribem al cim amb uns 19 kms i gairebé ja 800 metres de desnivell positiu acumulat.

De seguida fem també el turó de les 3 Partions i avall direcció Casa Alta. Passem el Pla de Les Palmeres i ens dirigim fins a la Talaia per la Serra de Bonaire (els 'Tobogans').

Un cop enllestit el darrer Turó, toca el pitjor tram, que és baixar de la Talaia fins al Portal del Roc. Aquí aniria molt bé un corriolet...
Voregem el parc de golf per tornar pel camí del Mas Roig fins el punt de sortida emprant 2 hores i 43 minuts.

Una ruta de 32 kms que està detallada en aquest enllaç a Endomondo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada