diumenge, 19 d’agost del 2012

Sortida 18 d'Agost de 2012: Rodejant el Montgros.

Sortida al ben mig d’agost en un dia molt calorós, per acumular desnivell centrada en el Puig del Montgros de Sant Pere de Ribes. Es tractava de fer 3 pujades, essent la primera i la tercera per la tartera fins dalt el puig i la segona pel camí de la part del darrera sense acabar d’arribar dalt del tot.

Després de la tercera pujada, baixada a Canyelles per Vora-Sitges, i pujada a Les Palmeres on va ser necessari avituallar, al no sortir aigua de la font de Canyelles.
Des de Les Palmeres baixada al fons de les Oliveres per pujar a la barraca d’en Bruno i tornada en terreny ja favorable a bon ritme per completar els 36 kms amb 980 metres positius en 3h08’.

Possiblement, donada la calor i el circuit, aquest ha estat un dels entrenaments de trailrunning més complerts que he fet en solitari.

El més emotiu del dia va ser veure sortir el sol per darrera el Massis del Garraf tot pujant la tartera del Montgros. La tènue llum de l’astre en aquell moment permetia mirar-lo fixament i contemplar l’escena tot fent, no sense esforç, els darrers 300 metres de pujada.

En aquest enllaç a Endomondo el detall del circuit i els parcials de la pràctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada