diumenge, 5 d’agost del 2012

Sortida 3 d'Agost de 2012: Tirada llarga per asfalt.

Tirada llarga sense gaire desnivell fins el tram final, per tal d’agafar rodatge i en pla després de molts quilòmetres per muntanya.

La sortida a les 5:15 del matí amb frontal per passar la foscor del curt tram del camí vell de Cubelles. Seguidament ja per segona línia de mar fins a Sant Salvador amb ritme creixent després d’uns primers 10 kms més lents.

Un cop al final del passeig transitable de Comarruga, pas per sota via i tomb per la zona residencial que voreja la N-340 per girar cua i fer el passeig de tornada veient la sortida del sol i veient els més matiners sortir a caminar, passejar en bici o córrer.

En Segur de Calafell aprofito per carregar aigua en una de les moles fonts que es troben al passeig. Arribat a Cubelles pujo pel carrer paral.lel a la riera del Foix i enfilo cap a Mas Trader i la carretera de l’Arboç, fent la pujada del ‘xatarrero’ fins el Vilanova Parc.

Breu entrada a la Collada per baixar fins el camí de la Figuera, la fàbrica Mahle i tornada per la MG per completar els 51 kms en 3h51’. El parcial de Marató el vaig fer en 3h10'50".

Malauradament vaig perdre la samarreta que em vaig posar al cinturó i em va caure en algun tram dels 10 darrers quilòmetres. Tot i tornar després a buscar-la en cotxe no la vaig trobar pas.

En aquest enllaç a Endomondo el detall del circuit i els parcials de la pràctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada