dilluns, 17 de febrer del 2014

16 de Febrer de 2014: Cursa dels Colls de Vilanova.

Segona competició de l'any i tornada a la muntanya en la segona edició de la Cursa dels Colls. Tot i que es tractava d'una distància a la que no estem habituats i en la que costa molt agafar el ritme de sortida, doncs tot just eren 11,5 quilòmetres.

La zona dels colls és molt entretinguda i es troben moltes pujades curtes i plenes de pedra dintre de zones boscoses i humides, això afegit a que els especialistes en la distància surten a un ritme esfereïdor, va fer que els primers 6.000 metres fossin un petit calvari on no hi havia possibilitat de prendre's cap respir.


Primeres pujades ja amb la cursa trencada (foto Miquel Pardo).

Però un cop passada la dura pujada a Miralpeix, el terreny es suavitza i les pujades ja són més curtes, permetent el cos compassar-se. Tot i això no val a badar, doncs les baixades són força tècniques i amb molta pedra i girs continus.


De tornada per camí més ample i pel cantó del mar.

Als darrers 5 quilòmetres va ser on més vaig gaudir i va ser una llàstima no tenir opció de lluitar per millorar posició en aquells moments. Tot i això, molt satisfet pel tercer lloc a la general i el primer lloc per equips (amb XTerra). Ara ja tenim la vista fixada en preparar la Marxa del Setge de Cardona de 52 quilòmetres i +2.100 metres on esperem participar en tot just 1 mes.


Foto del Podi Masculí amb Gerard Gil (2on) i Jordi Grau (1er).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada