diumenge, 23 de febrer del 2014

23 de Febrer de 2014: La Talaia del Montmell.

Molt de tant en tant ens agrada acostar-nos al Montmell-Marmellar. Bàsicament per dos motius: primer perquè té puigs considerablement més alts que els de casa nostra i segon perquè presenta un gran ventall de camins i corriols que es poden entrellaçar i combinar de moltes formes per obtenir tracks molt variats sense repetir-se gaire.

Donat que desplaçar-se fins allà suposa uns 20-25 minuts en cotxe des de Vilanova, sempre que ho fem plantegem una ruta prou extensa com per justificar el viatge. El darrer cop va ser al Maig de 2013, per completar aquesta ruta d'un desnivell moderat.

Aquest cop no volíem deixar escapar l'oportunitat de pujar fins el Puig de la Talaia de 861 metres d'alçada. En arribar dalt i observar el Penedès a trenc d'alba, hem vist una sortida de sol de les que no s'obliden. A partir d'aquí ens hem embolicat una mica a la baixada però de seguida hem retrobat el camí, arribant al Pla de Manlleu on hem pogut recarregar aigua ben fresca.

La segona part de la ruta ens ha portat a travessar primer la Serra de Cal Casanoves, després la Serra Llarga i finalment la Plana del Gatell per tornar a baixar fins a l'Hostal, punt de partida i d'arribada, completant aquesta ruta de poc més de 43 quilòmetres. Si cliqueu a sobre la imatge arribareu a l'enllaç d'Endomondo amb el detall de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada