dimecres, 12 de març del 2014

Cap a Cardona: la Marxa del Setge.

Cert que no es tracten de competicions i cert també que estan pensades per a que els participants les facin caminant. Però moltes de les marxes de resistència de la FEEC presenten recorreguts que suposen un plaer descobrir i també una oportunitat de completar un entrenament molt profitós per un circuit marcat i amb bons avituallaments.

També a aquestes alçades, l'any passat vam gaudir de la Marxa dels Castells de la Segarra i aquest any hem decidit acostar-nos a Cardona a fer la primera edició de la Marxa del Setge de Cardona.

L'altimetria ens mostra un continu de pujades i baixades acumulant entre 150 i 250 metres positius cada vegada. Si això ho fem durant varis cops, doncs el desnivell resultant és prou interessant (per sobre dels 2.000 metres) com per tenir cert respecte al circuit i sortir un xic conservadors.


La distància de la marxa també és ideal, al trobar-se lleugerament per sobre dels 50 quilòmetres, però sense anar més enllà.

Tot plegat ens ha de servir per afinar-nos de cara a les curses, aquestes ja sí competitives al 100%, que tenim previstes a l'Abril d'aquesta Temporada 2014: La Marató de la Cursa de la Talaia a Vilanova i la Long Trail de l'UTBCN a Begues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada