dimecres, 15 de gener del 2014

Temporada 2014.

Amb el sorteig d’avui, on sabria si finalment era admès per participar a la CCC, havia de quedar definida en bona mesura la temporada 2014, al menys pel que fa al tram principal entre Gener i Agost.
El sorteig, com acostuma a passar, no ha anat bé i he quedat exclòs de la CCC, però donat que encara quedaven places a la TDS, he pogut reenganxar-me a aquesta cursa, que ben mirat és la que hagués hagut de demanar de sortida.
Un cop formalitzada aquesta inscripció i algunes altres que ja s’han anat tancant, la temporada 2014 es preveu molt engrescadora.   

Aquest diumenge dia 19 de Gener, darrera cursa d’asfalt: Marató Costa Daurada (Tarragona).

Al Febrer una cursa curta a casa: 2a Cursa del Colls.

Al Març, una marxa de resistència de la FEEC nova d’aquest any: la Marxa del Setge de Cardona. Transita per una zona que conec relativament i tant la distància (55 kms.), com el desnivell (+2.300 metres), semblen interessants per anar avançant.

Doble cita a l’Abril. El dia 13 volem ser a la primera edició de la Marató de la Cursa de la Talaia que es correrà de nou a casa nostra. I dues setmanes més tard al Long Trail de l'UTBCN, aquest any amb sortida i arribada a Begues enlloc de a Sitges.

Al Maig una breu pausa pel que fa a la competició, que només es veuria interrompuda amb la participació al 10.000 dels atletesvng pel Passeig Marítim, depenent de la data definitiva de la cursa.

Al Juny participarem a la Marató de l’Emmona. Una cursa amb un perfil ascendent, que comença a Sant Joan de les Abadesses i finalitza a Núria.

Al Juliol, encara per confirmar de moment, la intenció és córrer la Celestrail, cursa de la “Andorra Ultra Trail Vallnord” amb 83kms i +5000 metres de desnivell i amb sortida i arribada a Ordino.

Finalment, el dia 27 d’Agost de 2013 a les 7:00 a Courmayeur, sortida de la TDS (sur les Traces des Ducs de Savoie) en direcció a Chamonix. Travessa de 119 kms. i +7250 metres de desnivell inclosa en la setmana gran de l’Ultra Trail del Montblanc.

A partir d’aquí la idea seria veure com recuperem i plantejar fer alguna Marató de Muntanya al Setembre per tancar la temporada de Trail.

A l’Octubre la intenció és començar la transició cap a l’asfalt amb l’objectiu de fer-la més esglaonada que al 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada