diumenge, 6 de juliol del 2014

6 de Juliol de 2014: Vall de Ribes XS.

A 5 dies vista de la sortida del proper Ultratrail a Andorra tenia clar que no podia fer un entrenament fort, per això quan vaig veure la possibilitat de fer una cursa curta però amb certa substància, com la que ens plantejaven des de la 'Vall de Ribes XS', em vaig convèncer ben ràpid de que era una bona opció.

Tot i que m'hagués agradat poder fer també la vertical de dissabte per viure aquesta experiència, només he pogut pujar diumenge directament per la cursa, però ha valgut molt la pena ser a la sortida aquest matí.

El circuit ha estat molt entretingut i permetia córrer molt ràpid en tot ell excepte en la pujada principal en direcció cap el Taga, on es guanyava gairebé tot el desnivell de la cursa.
Cap el quilòmetre 4 els dos primers ja s'han distanciat molt en plena pujada i m'he vist pràcticament sol fins el final de la cursa. Tot i això he procurat portar un ritme prou viu i no deixar-me anar, senzillament perquè el terreny convidava a fer-ho.
Un ambient impressionant i acollidor avui a Ribes que denota la bona salut d'aquest esport en aquests moments.


Al podi amb una bonica Teula com a obsequi pel 3er lloc.

Ara ja toca centrar-se en Ordino, on Divendres 11 de Juliol esperarem que toquin les 12 de la nit per començar la propera gran cursa de l'estiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada