dilluns, 18 de desembre del 2017

17 de Desembre de 2017: Mitja Marató de Vilanova.

Any de canvis a la Mitja Marató de Vilanova per adaptar-la als nous temps i als nous mercats. I és que és un fet que fa anys que la distància de Mitja Marató està en clara decadència. Una distància incòmoda per la massa de nous corredors i també per aquells que corren per salut. Per tots ells la distància de 10 quilòmetres encaixa molt bé i certament tampoc té sentit anar més enllà.

El nou circuit em va semblar molt correcte i el fet de fer dues voltes quan es tracta del teu poble i et tallen el trànsit, no està gens malament. 

Compartint cursa amb la Núria per primer cop. Ella va participar al Quart.

Amb personatges famosos de Vilanova a primera línia de sortida.

A nivell competitiu vaig arriscar massa i em vaig voler ficar en una cursa que no era la meva. Però volia provar i volia córrer el risc. No tenia gaire a perdre i vaig seguir a corredors amb marques molt inferiors a la meva.

Les meves cames van dir prou poc abans del quilòmetre 15. Vaig haver de parar a estirar fins i tot. Vaig estar molt a prop de plegar per por a trencar-me... però vaig poder acabar tot i que em van superar uns quants corredors abans de creuar la meta.

Finalment 10è a la general i de nou (i ja en van 6) primer local i guanyador del Memorial Josep Inglada.

Arribada satisfet a la Plaça del Mercat. Per mi va ser un èxit creuar la meta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada