dimarts, 28 de novembre del 2017

26 de Novembre de 2017: Pujada a l'Ermita de Sant Pau de Vilafranca.

En busca d'alguna cursa al Desembre prop de casa i que no fos excessivament llarga, vam trobar un clàssic del trail Vilafranquí. Una cursa amb un continu puja i baixa amb un recorregut exigent i molt mixt al voltant del turó on és l'ermita de Sant Pau. un circuit de poc més de 10 quilòmetres amb uns 350 metres de desnivell positiu.

L'arrencada, com no, va ser a foc. Tot just podia seguir el ritme inicial en lleugera pujada. Quan va arribar el tros d'ascensió més exigent, vaig mantenir la posició i a mesura que avançàvem vaig anar superant competidors poc a poc. Tot i això, no portàvem ni mitja cursa que el primer classificat (el també vilanoví Joel Valldosera) ja em devia portar més d'1 minut de marge.

Ja a la darrera pujada, abans del descens final.

A partir d'aquí crec que ningú va afluixar i tots vam anar al límit fins al final per tal de mantenir les posicions. Finalment vaig poder arribar segon i gaudir del gran ambient post-cursa, amb un sol radiant i tots els serveis als corredors.