dilluns, 30 d’octubre del 2017

29 d'Octubre de 2017: Passos de Gegant de Solsona.

Si hi havia una cursa que enguany tenia ganes de tornar a fer era la versió de de 17 quilòmetres de la Passos de Gegant. Poder entrenar pel Solsonès m'ha ensenyat la profunditat de la seva comarca i molts dels seus tresors amagats.

El seu circuit no es cap secret per a mi i estava segur de poder gestionar els punts clau si al final tenia cap opció. La sortida de la cursa va ser com sempre diabòlica i vaig estar fins a 11 quilòmetres pensant que era impossible seguir el ritme dels meus 3 companys de fatigues. Per davant un jove Adrià Duarri de l'equip Buff ens treia sobre 1 minut i en una grup de 4, que tancava jo, estaven les altres dues places de podi.

Finalment vaig jugar bé les cartes en la darrera pujada al Castellvell i vaig poder quedar tercer molt a prop de dos corredors d'un gran nivell.


Podi absolut darrera Adrià Duarri i de Yeray Duran, tots dos de l'equip Buff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada