dimarts, 24 d’octubre del 2017

22 d'Octubre de 2017: Cursa Popular de Vilanova.

Feia molts anys que no competia a la Cursa Popular de Vilanova. El fet d'haver competit el dia abans en la UT Serra del Montsant em va engrescar a mirar de fer aquesta cursa molt curta i explosiva.

Vaig escalfar bé i vaig comprovar que no estava gaire ressentit de cames. I llavors vaig decidir sortir fort i veure fins on podria arribar.
L'arrencada del jovent és molt explosiva. Crec que anava en 10ena posició mentre transitem dintre del primer quilòmetre pel carrer de l'agua. Mica en mica vaig avançant corredors. Finalment arribo en tercera posició en una cursa que s'acaba en un sospir i que guanya, un any més, Albert Pascual.


3 Atletes veterans al podi de la Popular: Pascual, Ramírez i un servidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada