diumenge, 1 de maig del 2011

Sortida 1 de Maig de 2011: Pic de l'Àliga.

No contents amb la ruta de 27 quilòmetres de la darrera setmana, aquest diumenge calia rematar-ho amb una gran pujada fins el Pic de l'Àliga i una tornada cap a casa exigent, on ha estat necessari, fins i tot, parar a repostar aigua.

El pas pel GR ha resultat molt gratificant. Són 2 quilòmetres (del 7 al 9 de la ruta) on no veus el cel i corres envoltat d'arbres i plantes, amb un desnivell suau que et puja fins la pista que condueix als 3 Partions i el Pic de l'Àliga.

L'ascens al Pic de l'Àliga et deixa unes vistes encissadores per tots cantons de fins a 3 comarques (Alt i Baix Penedès i Garraf). Seguidament baixem cap a Daltmar, i d'aquí cap a Canyelles, perdent tota l'alçada que tant esforç ens havia costat aconseguir.

De Canyelles fis el capdamunt de "Les Palmeres" és una pujada constant de 2 quilòmetres (del 16 al 18) on es pot treballar molt bé i fer-la de forma progressiva.

Després de la baixada fins al Mas de l'Artis, hem fet servir el corriol que passa per darrera per tornar a trobar a la barraca de'n Bruno. I d'aquí al 'Balcó' (darrera gran pujada) per enganxar amb els tobogans i tornar a trepitjar la Talaia.

Per concloure, baixada fins a la Vila a un ritme molt tranquilet. Més de 29 quilòmetres en 2 hores i 45 minuts meravellosos pel Parc del Foix.

2 comentaris:

  1. Quina enveja de sortida! Aquestes son les que mes m agraden, llargues, amb desnivell, tranquiles i per la natura.

    ResponElimina
  2. @Carles Jo m'estic acostumant a sortides llargues i quan m'estic menys d'1 i mitja em sap a poc... és ben bé com una droga això.

    ResponElimina