diumenge, 22 de maig del 2011

Sortida 22 de Maig de 2011.

Ruta llarga la planificada per avui, amb l'objectiu principal de trencar la barrera dels 30 quilòmetres, però sense renunciar a desnivells interessants. A més, tenia un nou incentiu: un GPS Keymaze 500 (marca 'Decathlon') que m'ha fet molt bona companyia, un cop m'he quedat sol al final de la sortida.

El primer punt l'hem trobat en la pedregosa pujada per la pista que du al Muntgrós. Una pujada molt entretinguda que hem afrontat ja amb uns 7 quilòmetres d'escalfament a les cames a una temperatura ideal (hem arrencat a les 7:00 am), però llavors ja es veia que el dia seria molt calorós.

Un cop a dalt, les vistes genials, com sempre i caminet avall. Salvem les obres del cinturó que unirà Vilanova amb Vilafranca rebentant-ho tot pel mig (#usfelicitofills). Enganxats a la Pau Casals anem a buscar el segon punt del dia: un fons paral.lel a la pujada del Mas de l'Artís que porta cap al capdamunt de "les Palmeres" (Canyelles). Allà hem acomiadat a un dels integrants de la sortida que ja portava molta tralla de la setmana passada.

Pujat el fons érem al quilòmetre 18 i ens hem avituallat. Ampolla de 1,5 litres al bar de la urbanització i aliments sòlids que ja portàvem sobre.
Sortir de "Les Palmeres" sempre ens dóna problemes i avui no ha estat una excepció: tomb turístic per trobar el camí cap al Mas.

Hem passat pel 'Fons de les Oliveres' i hem pujat cap a la 'Barraca d'en Bruno', per baixar per 'Les Mesquites'. Un cop allà, l'altre company a tirat pel dret cap a Vilanova i ja m'he quedat sol.
He girat cap al 'Portal del Roc' on he pres el camí que porta a la carretera del 'pantano'.

Anant a buscar la pujada del 'xatarrero', i passant pel caminet de 'Rocacrespa' ja sense aigua, per afrontar la baixada final des de 'els 6 camins' fins a casa.

En total han estat prop de 31,90 quilòmetres en 2 hores i 45 minuts, on la darrera hora la calor ha estat forta.

1 comentari: