diumenge, 10 de juliol del 2011

Sortida Nocturna: 9 de Juliol de 2011.

Després d'una setmana fent bondat per recuperar-me de l'estrebada que vaig patir a Pallejà, durant tot el dissabte vaig estar molt neguitós i amb ganes de que arribés l'hora de la sortida.

Vam buscar una ruta sense gaires sorpreses i amb pistes amples. Als primers quilòmetres no calia frontal, però un cop a la 'barraca d'en Bruno' ja era necessari. El pas més compromès ha estat la pujada pel GR92, on la foscor era total a causa de la vegetació. A partir d'aquí la cosa ja feia baixada fins a Torrelletes, on hem parat a la font del poble a refrescar-nos.

Sense passar per Castellet (ja que el bar era tancat), hem pujat per una pista ample cap a Clariana i d'aquí, ara sí, baixada a Costa-Cunit on se'ns ha aparegut la Verge, metafòricament parlant, és clar. L'únic bar existent (fins a Cubelles) estava ja recollint i pràcticament tancat. Ens ha anat de ben poc, però hem comprat aigua, ja al km. 22.

La baixada arran d'autopista fins al Peatge de Cubelles ja començava a ser dura, així com el retomb als dipòsits verds i la posterior arribada al poble. Una darrera aturada pel reagrupament del grup a la benzinera de Cubelles al km. 28,5 per afrontar el darrer tram pel camí vell, el Tennis i, finalment Vilanova: 32,8 km. en 184 foscos minuts.

Cliqueu sobre aquest enllaç a Endomondo, per veureu la ruta i el detall dels parcials, o bé sobre la imatge per ampliar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada