dijous, 6 de desembre del 2012

Resultats definitius de la Marató de València. Imatges.

Han passat uns quants dies i la Marató de València del 18 de novembre ja ha quedat enrera. El proper objectiu serà participar en la Mitja Marató de casa meva, a Vilanova i la Geltrú.

Però abans vull penjar els parcials definitius de València, que en el post del día de la cursa presentaven algun error en el parcial dels 15 kms, que feien que no fossin correctes moltes dades.


Parcials tram a tram. Molt satisfet de la regularitat.


Evolució de les posicions: de menys a més. Ho recomano sempre, ajuda molt mentalment.

També vaig tenir sort de que em fessin forces fotogràfies aquest dia, i aquestes són les més detacades.


Amb el Jesús abans d'entrar als calaixos. Feia un gran matí.

   
Transitant per la ciutat.

  
Darrers metres per la catifa blava.

Es tanca amb aquesta cursa el capítol de maratons d'asfalt per una temporada, doncs no crec que en faci cap durant tot el 2013. Veurem si pel 2014 trobem els incentius suficients per fer-ne una de nova. Qui sap.

De totes formes sempre que en faig una penso que serà la penúltima, doncs encara tinc pendent participar a la Marató de Nova York algun dia. Quan la faci potser podré assegurar ja que serà la darrera.

Sobre la Mitja Marató Ciutat de Vilanova és la primera mitja en la que vaig participar, un 15 de desembre de 2002, amb un discret temps de 1h38'58''. No he faltat mai des de llavors, tret de l'any passat (2011), en que vaig abandonar al quilòmetre 7 per una punxada al bíceps femoral.

Els resultats a Igualada i a València em fan ser optimista i espero tenir cap per treure un bon crono.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada