dilluns, 31 de desembre del 2012

Resum any 2012.

A mode de resum del que ha estat aquest any 2012, detallaré una mica les dades acumulades per mesos pel que fa a les pràctiques de Running que hem dut a terme dintre aquest any natural.

Pel que fa als quilòmetres recorreguts han estat en total 3.142 kms., repartits mensualment de la següent forma:
El mes de Febrer va ser el més fluix, doncs vaig parar gairebé 3 setmanes per fer net d'un bon refredat. També a l'Abril vaig passar un altre procés víric, que per sort seria el darrer de l'any. En els mesos on tinc més vacances (Agost i Desembre) es veu un increment de quilòmetres acumulats, així com al Juliol on vam realitzar vàries sortides nocturnes.

El desnivell positiu acumulat corrents al llarg de l'any ha estat de 58.369 metres. I la duració total dels entrenaments de 216h15' .

Pel que fa als premis (ja siguin absoluts, per categoria o simplement per participació) que he pogut recollir enguany, en destaco per sobre dels altres el primer lloc a la Popular de Canyelles (Juliol), el Tercer lloc a la Marató per Collserola (Octubre) i el Memorial Josep Inglada (Primer Atleta Local) de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova (Desembre).



Tot i això, tota la resta també m'han fet especial il.lusió i m'han deixat grans records: dues maratons d'asfalt (Barcelona i València), 5è lloc al 10.000 de Pallejà, 4rt lloc a la Mitja de l'Anoia (Igualada), 7è lloc a la Mitja Ciutat de Vilanova i "apte" en la Travessa Matagalls-Montserrat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada