diumenge, 23 de desembre del 2012

Sortida 23 de Desembre de 2012.

Pel dia d'avui estava planificada una tirada llarga amb distància de Marató. Ja fa 8 mesos que en fem una cada mes, ja sigui com a entrenament o per competició, i després d'acabar la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, tocava realitzar la del mes de Desembre.

Amb sortida i arribada a Vilanova hem pujat fins a les Tres Partions (punt més alt del circuit) per després arribar al Castell d'Olèrdola. D'allà hem trotat fins a Viladellops i hem recorregut els millors trams de la ruta entre els boscos que ens han portat cap a Mas Mestre, on hem vorejat el Puig del Sumidors, per ja baixar cap a la carretera. Un cop creuada la C-15B a l'alçada del restaurant 'El Carnívor', on no hem esmorzat, hem començat la darrera pujada per darrera del Montgros.
Després de baixar per la tartera hem fet un retomb per Mas Solers per ja tornar cap a Vilanova passant per la Masia Cabanyes i baixant pel camí del Mas de l'Artís fins a la Ronda Ibèrica. 

Han estat 43 quilòmetres en tot just 4 hores amb uns 1.070 metres de desnivell positiu, detallats en aquest enllaç a Endomondo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada