divendres, 1 de març del 2013

Temporada 2013.

Com estava previst han passat els primers dos mesos de l'any entre entrenaments variats en distància i desnivell i pràcticament res de competició.

En aquests dos primers mesos només vam participar de forma puntal al 'Cross de Sant Pau' de Sant Pere de Ribes el 17 de Febrer, organitzat per l'Entitat GER. Una cursa curta (14,5 km) i ràpida en la que vam gaudir d'un gran ambient i on va fer acte de presència la pluja.

Foto al darrer terç de cursa, baixant per darrera del Montgrós,
amb el dorsal ja a la mà, desfet per la pluja.

A partir d'aquí el calendari previst fins al Juny, que s'ha d'anar materialitzant mica en mica i que sempre por patir canvis serà el següent:

10 de Març de 2013: Marxa dels Castells de la Segarra. Englobada en el calendari de marxes de resistència de la FEEC, surt i arriba a Cervera i té una distància d'aproximadament uns 55 kms. amb un desnivell força fluix.

24 de Març de 2013: Mitja Marató de la Calçotada a Valls. Fugaç retorn a l'asfalt per mantenir el contacte amb curses ràpides i no perdre molt ritme.

6 d'Abril de 2013: Ultratrail de les Muntanyes de la Costa Daurada. Sense cap dubte el plat fort d'aquest inici de temporada. Sortint i arribant a Prades, recorre 90 kms amb 4.500 metres de desnivell positiu.

14 d'Abril de 2013: Cursa de la Talaia. Gairebé una setmana després de l'UTMCD, correrem a casa. La distància definitiva (10 o 21 kms.) encara està per decidir, possiblement durant la setmana prèvia i en funció de la recuperació del UTMCD.


27 d'Abril de 2013: Marathon Trail de Barcelona. Englobada en el paquet de curses de l’UTBCN, aquesta distància en muntanya és a priori bona per les meves característiques. Seran uns 42 kms amb 1.500 metres positius.

Maig de 2013: en principi quedaria sense competició. Si les dates encaixen, seria interessat participar a la Mitja Marató de Cunit, però a confirmar. També per confirmar per aquestes dates quedaría el 10.000 de Vilanova en el que m'agradaria participar, doncs al 2.012 no vaig poder.

8 de Juny de 2013: Volta a la Cerdanya Trail, amb una distància aproximada de 87 kms. i uns 4.000 metres de desnivell positiu, serà potser la cursa amb més envergadura pel fet de transitar per l’alta muntanya.

I aquí està previst aturar-se per tornar a arrencar la competició cap al final d’Agost o principis de Setembre. Si les coses rutllen participarem després de l'estiu en una nova cursa llarga de muntanya i després, ja en plena tardor, afrontarem la tornada a l’asfalt per prendre part en un parell de 1/2 Marató d'asfalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada