dimecres, 3 d’abril del 2013

Primer gran repte de l'any: UTMCD.

Només acabar la darrera cursa a Valls, la mateixa tarda mentre dinava, fins i tot quan escrivia la crònica de la mitja marató, ja tenia al cap la imminent participació a l'Utra-Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada del proper 6 d'Abril.

La veritat és que tinc clar que tota la preparació hivernal ha estat per aquesta primera cursa llarga.
Els llargs entrenaments de Gener i part de Febrer, on vaig tenir un petit sotrac (ja habitual, de fet) de dues setmanes i finalment un mes de Març molt positiu pel que fa als resultats, em porten directe a la línia de sortida de Prades amb molta confiança i ganes de gaudir al màxim l'experiència que suposa fer un Ultra-Trail envoltat de natura.

Són curses en que el primer objectiu és no prendre mal, després acabar i, finalment, si tot surt rodó, provar de ser eficient al màxim i obtenir el millor resultat possible.
Després evidentment hi ha factors que cal tenir en compte i que poden afectar com són la climatologia, que aquell dia et trobis en bones condicions i que no hi hagi imprevistos gaire importants durant el recorregut.

Fa dies que repasso l'altimetria i visualitzo el recorregut. Estic desitjant que sigui el proper dissabte 6 d'Abril a les 9 del matí i arrencar a córrer: Live and let run.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada