diumenge, 9 de juny del 2013

9 de Juny de 2013: Travessa Vilanova-Salou.

Hi ha idees que surten de la més mínima tonteria, de qualsevol comentari. Així va ser com va sorgir la idea d’anar corrents des de Vilanova fins a Salou. Un cop traçada la ruta vaig comprovar que sortien uns 62 kms i em vaig animar a fer-ho.

El recorregut seguia la línia de la costa fins a Comarruga. Seguidament anava pujant fins a buscar la N340 a l’alçada de Roda de Barà. Un cop allà arribava el tram més llunyà de la costa per arribar a Creixell. Des d’allà s’anava a buscar l’autopista AP-7 i es transitava un tram per una zona boscosa entre l’autopista i la nacional.

Uns 8 quilòmetres abans de Tarragona es baixava de nou fins a la costa. Aquí calia trepitjar la sorra durant més de 1.500 metres, ja que el camí que estava previst seguir entrava a un càmping i estava tallat per una tanca. S’entrava a Tarragona per la Via Augusta i es travessava la ciutat directament en direcció Vilaseca.

Entre Tarragona i Vilaseca, als 52 kms, breu parada a una benzinera per comprar aigua i menjar calòric (2 Donuts) i des d’aquí fent via mentre passava una cursa ciclista per la carretera paral·lela. De Vilaseca es baixava a Salou per un caminet molt tranquil.

Un cop a Salou amb 62 kms fets, encara es va poder allargar una mica fins a Cambrils per l’interior. Finalment arribada a destí amb 68,5 kms en aproximadament 5h30’.

En aquest enllaç el detall de la travessa a Endomondo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada