dilluns, 24 de juny del 2013

Cursa de 10 quilòmetres a Alcover de les TrailSeries Costa Daurada.

El dissabte 22 de Juny a la tarda es corria una nova prova de les TrailSeries Costa Daurada organitzada per Naturetime. Val a dir que després de no poder córrer el Trail de Els Bastions, tenia moltes ganes de posar-me un pitrall i competir una mica. Aprofitant que em trobava per la zona aquell cap de setmana no vaig dubtar a fer la inscripció.

Per un tema d'horaris, no era possible per mi participar a la cursa llarga de 20 quilòmetres, que probablement se m'hagués donat millor i em vaig inscriure a la de 10. Un cop al Mas de Forés, on es trobava la sortida i l'arribada, ja vaig comprovar que l'entorn era impressionant. Es tractava d'un dels punts d'avituallament de la UTMCD, precissament el següent després d'on vaig haver d'abandonar la cursa (l'Albiol).

La cursa de 10 quilòmetres resseguia la pujada a Montral de la ruta dels refugis, però queda clar que essent l'única pujada destacable es podia fer a fons i no calia preocupar-se per cremar forces a l'hora de salvar desnivells.

Vaig estar a prop del grup principal i fins i tot el vaig arribar a contactar en alguna pujada cap al quilòmetre 4, però un cop dalt (cap al quilòmetre 6) la cursa ja estava trencada i vaig fer tota la baixada en solitari ocupant la tercera plaça.

El circuit em va apassionar tot ell. Molt ferèstec, zigzaguejant entre boscos, trepitjant roques inmenses, creuant un parell de rierols amb aigua ben fresca... i tot ben marcat i amb els avituallaments en els llocs clau.

Una cursa que espero repetir i un circuit de curses, les TrailSeries de Costa Daurada, que no descarto tenir en compte més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada