divendres, 16 d’agost del 2013

Entrenaments d'Agost: Andorra i ruta pel Cadí-Moixeró.

De la costa de Castelló vam passar al País dels Pirineus, on vam gaudir d'una estada a La Massana. Allà de bon matí vam seguir una ruta marcada per la zona, que de sortida ens va portar a acumular 1.000 metres de desnivell en tot just 7,5 kms, per després acostar-nos al Coll d'Ordino sense arribar a fer cim. Just baixant ens creuavem amb molts excursionistes que hi feien cap, doncs encara era ben d'hora llavors.
No descobreixo res si dic que Andorra és un País per perdre's entre les seves muntanyes i les seves valls. La ruta més destacada de les que vam fer la podeu veure en aquest enllaç.

De tornada al camp base, vam decidir tornar a entrenar al Cadí, just 5 setmanes després d'anar a fer el itinerari dels Cavalls del Vent sencer en dia i mig, per fer de nou bona part del recorregut. La idea era sortir de Lluis Estasen ben d'hora i fer el tomb sense baixar al Serrat i sense passar per Cortals. Això és pot fer si quan baixes del Niu de l'Àliga en comptes de seguir les marques taronges, prens un GR molt ben indicat que tira pel dret i et torna a conectar 3 o 4 kms més endavant, estalviant el tomb esmentat.
Vam estar menys de 13 hores (parant a dinar al Niu i a berenar al Prat d'Aguiló) per fer la ruta circular de dubtosa distància, doncs no ens lligaven els quilòmetres dels nostres GPS ni tampoc la distància que indicava la web ens semblava del tot fiable. Podeu veure el detall de la ruta en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada