dilluns, 13 d’octubre del 2014

"Corrent cap a l'impossible" d'Albert Jorquera.

Ja fa uns quants mesos, potser més d'1 any fins i tot, que enmig d'un entrenament l'Albert em va explicar que havia arribat a un acord amb una editorial i que estava escrivint un llibre. A mesura que m'anava desgranant en que consistiria, vaig sentir que havia tingut una gran idea i que estava encertant de ple en el seu plantejament.

Em vaig sentir molt afortunat quan vaig rebre els seus primers arxius. A mesura que devorava les pàgines i li feia anotacions manuscrites al marge de les meves modestes impressions, notava que aquell llibre, tal i com ell ha explicat, era el llibre que ens hagués agradat llegir quan començàvem a explorar el món de les Ultratrails.

A mesura que m'enviava les versions corregides, les sensacions anaven sempre a millor. Francament, per mi aquest llibre ha estat una gran font de motivació en aquest 2014 en que he participat en curses que sentia importants. Si les he gaudit, les he gestionat correctament i les he pogut treure endavant amb solvència ha estat en part gràcies a "Corrent cap a l'impossible".

Val a dir que haver viscut en primera persona moltes de les vivències que explica l'Albert, així com haver xerrat sobre el tema durant hores i hores d'entrenaments, fa que la meva visió estigui molt en línia amb els fonaments i plantejaments que ell exposa al seu primer llibre.

Sigui com sigui, tant si us agrada córrer/caminar per la muntanya com si no li trobeu el sentit, aquest llibre és un manual essencial per entendre perquè cada cop hi ha més gent que vol (o necessita) córrer cap a l'impossible.


El meu exemplar personalitzat del llibre, signat per tots els integrants de l'equip Salomon Running  International desplaçats a Limone sul Garda aquest mes d'Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada