dilluns, 24 d’agost del 2015

23 d'Agost de 2015: Marató Quatre-Rocs a Figuerola d'Orcau.

Un cop descartada la Marató del Montcalm en favor d'una cursa menys tècnica i propera, la proposta que oferien a Figuerola d'Orcau semblava prou interessant i certament és pot dir que vàrem encertar de ple.

Sense tenir un recorregut excessivament exigent, sobretot a la part final, la prova va estar molt ben organitzada en el que respecta a avituallaments, senyalització i serveis post-cursa. Fins i tot els obsequis als corredors van estar en línia amb el cost de la inscripció en contra del que passa cada cop més a moltes curses.


Voltant pel Pallars un diumenge d'Agost... Fotografia d'Elena Mate.

Pel que fa a la cursa vam gaudir de la presència d'un membre de la Selecció Basca de Carreres per muntanya que acredita sub-4h a Zegama: Jokin Lizeaga. Va obtenir una victòria destacada, deixant una marca per la posteritat que difícilment serà superada si es manté el circuit actual (3h18').

Per la meva part vaig arribar en quarta posició de la general amb 3h50', Vaig tenir relatives bones sensacions i vaig acabar content per haver competit sense gaires ensurts, tot i la càrrega acumulada en les darreres setmanes.

Les properes 4 setmanes tocarà afrontar la recta final abans de l'UltraPirineu (19 de Setembre). El recorregut per aquest 2015 ja el coneixem en la seva totalitat. Sense arribar a tenir excessius punts tècnics, s'enfila això sí fins els 110 quilòmetres i uns 6.800 metres positius. Només quedarà conèixer el dia abans, en funció sempre de la climatologia prevista, la configuració definitiva del material obligatori en cursa per tancar els preparatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada