dissabte, 30 d’abril del 2016

30 d'Abril de 2016: Marató de l'UTBCN.

Després de les dues darreres competicions a Sitges i a Prades, espaiades només per dues setmanes, vaig valorar que el més sensat seria deixar passar unes setmanes sense anar a fons i acumulant bons entrenaments. D'aquesta manera no vaig ser a les edicions d'enguany de la Cursa de la Talaia i la Vall de Ribes, i em vaig prendre un mes d'Abril net per començar a preparar les tres properes cites.

I la primera d'aquestes curses ha estat la Marató de l'Ultra-Trail de Barcelona celebrada avui. Atesa l'evolució de la temporada (orientada a curses més curtes que el 2014 o 2015) la distància de Marató ha estat l'escollida, en detriment de la Long Trail que vaig poder guanyar el 2015.

Amb lleugeres variacions sobre el circuit respecte de l'any anterior i, també amb un terreny molt enfangat per la pluja que ha caigut a primera hora, els primers quilòmetres han estat intensos per la gran quantitat de corredors que han sortit amb un alt ritme.

He procurat mantenir un ritme viu però controlat fins al pas per la Plana Novella (km 21), on ja he provat d'acostar-me als corredors que anaven per davant. Tanmateix, tot i avançar-ne algun, he arribat a Can Grau (km.32) prou tocat per l'esforç i sense gaire convenciment de poder forçar en el tram final de pujada a la Mola i arribada a Begues.

Un cop coronada la Mola i de camí cap al darrer avituallament dels Casals (km 37), he trobat un company dels que anaven per davant que abandonava la cursa. Amb aquell canvi no ho tenia gens clar, però m'he pensat que devia ser llavors tercer i m'ha tocat doncs convencem de què calia defensar aquesta posició.

L'arribada a Begues com sempre immillorable: amb el servei de massatge post dutxa i un assortit de menjar que entra de meravella després d'un bon grapat de quilòmetres i desnivell a bon ritme.

A l'arribada amb el Manel, la Vane i el Jordi. Espero que compartim moltes curses més.

Lliurament de premis amb el Director de l'UTBCN David Teixidó i l'elit Pau Capell (foto de Vanessa García).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada