dilluns, 23 de desembre del 2013

22 de Desembre de 2013: Trail Series Tarraco.

Per tancar el 2013 ens vàrem fixar en la Trail Series Tarraco per la seva proximitat. Un preu interessant i saber que els organitzadors de la cursa sempre proposen recorreguts molt entretinguts, ens va acabar de convencer per apropar-nos a competir en la distància més llarga de les dues proposades que era de 21 quilòmetres.

Un cop vam veure el track definitiu, va quedar clar que no seria una cursa excessivament exigent pel que feia al desnivell (tot just uns +480) i només quedava comprovar la dificultat tècnica del terreny.
Arribada ben ràpida a Tarragona per l'AP7 i de forma molt relaxada, vam fer un café i ens vam canviar per fer un bon escalfament resseguint el traçat inicial de la cursa.

Amb el Jesus llestos per la sortida.

Un cop en cursa, ja a les primeres pujades va quedar tot molt enquadrat. Per la meva part em vaig quedar en solitari en la segona posició, sense gaire opcions de seguir al primer i tampoc sense sentir pressió per part dels que venien per darrera. Això em va permetre córrer molt al meu aire i conservar a les baixades, doncs les cames encara no estaven prou recuperades de la Mitja de Vilanova de fèia 7 dies.

El marcatge del traçat va ser òptim i la climatologia excel·lent, amb la temperatura ideal i corrent molta estona per zones boscoses i corriols força entretinguts. Només vaig necessitar veure mig got d'aigua en tot el circuit i vaig gaudir com si d'un entrenament de qualitat es tractés fins al final.

Finalment vaig entrar a uns 3 minuts del primer classificat i amb 4' d'avantatge sobre el tercer, amb un crono de 1h27'53" per fer els 21 quilòmetres del circuit.