dilluns, 2 de desembre del 2013

1 de Desembre de 2013: cercant desnivell prop de casa.

Si realment vols afrontar pujades relativament llargues i consistents per la zona de Vilanova i la Geltrú, gairebé tothom coincidirà que dues de les més rellevants són els corriols de pujada al Montgròs i al Puig de l'Àliga.

La pujada original al Montgròs va quedar 'mutilada' al fer l'ampliació de l'autovia C-15 que transita ara per sota d'aquest turó. Tot i així, encara conserva els dos terços finals de corriol intactes. Resulta agraït el petit descans abans del tram més inclinat al final, on es pot agafar aire per afrontar un tram farcit de pedres i amb certa dificultat tècnica tant per pujar com per baixar.

La pujada al Puig de l'Àliga desde Canyelles acumula bona part del desnivell en el seu tram inicial, per després suavitzar-se lleugerament, però sense permetre portar un ritme còmode. La primera zona resulta més boscosa, per després acabar sortint a la pista que puja de Daltmar. Per seguir la pujada original, s'ha de creuar i pujar directament per la tartera seguint les marques del GR o de la cursa que es cel·lebra cada any fins arribar al punt més alt.

En aquest enllaç a Endomondo trobareu un track que vàrem fer aquest diumenge amb sortida i arribada a Vilanova i que inclou les dues pujades comentades enllaçades travessant Canyelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada