dilluns, 1 de desembre del 2014

29 de Novembre de 2014: 10.000 a la Fenexy Race de Vilanova

De sempre que la distància dels 10 quilòmetres no l'he sabut gestionar gens bé. De fet, de les 13 curses que he fet d'aquesta distància per asfalt en els darrers 10 anys, en ben poques he acabat tenint la sensació d'haver competit correctament. Possiblement la causa sigui que no l'he entrenada mai específicament, doncs sempre he considerat la Mitja Marató com la prova més atractiva per l'asfalt.

De totes formes la cursa d'aquest dissabte ha estat una mica especial. A l'igual que el darrer 10.000 al passeig de Vilanova (Maig del 2013), una forta ventada (aquest cop de llevant) ens ha perjudicat molt. Com si no en tinguéssim prou, tot el tram del Parc de Ribes Roges es trobava completament enfangat i ple de tolls immensos que s'havien de travessar per força. I finalment, la percepció de que el circuit era un pèl llarg, però això ja és un altre tema.

Tot això ha fet que la marca no estigués gens a prop del que potser esperava en un principi. De totes formes ja tenim una edat per saber que els cronòmetres no poden dictar les nostres sensacions o percepcions reals.

En definitiva he quedat molt satisfet des del punt de vista pràctic. Gran entrenament a un ritme molt acceptable provant de seguir corredors habituats i més rodats sobre la distància. Donades les circumstàncies que explicava abans també ha estat una experiència divertida amb un circuit ben remullat. A més, córrer a casa sempre fa que trobis molts coneguts i que t'animin abans, durant i després de la cursa.

Tolls a dojo al Parc de Ribes Roges. Foto de Xavi Mercadé.

Cinquena posició a la general i un temps de 35'31' per aquest 10.000, distància que ben segur trigaré a córrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada