diumenge, 22 de març del 2015

22 de Març de 2015: Cursa del Margalló.

El mes de març havia decidit que només competiria si se'm presentava alguna ocasió molt propícia. D'ençà la participació a la Cursa de la Marcenca he volgut dedicar més temps a entrenar, a agafar volum per les properes curses i a ocupar-me d'altres històries que també necessiten el seu temps.

Tot i això la meteorologia prevista per aquest cap de setmana donava poques opcions i en veure divendres que encara estaven les inscripcions obertes per la Cursa del Margalló (Olivella), vaig decidir prendre-hi part a darrera hora.

Dissabte 21 al matí sota una forta pluja vaig anar a primera llum cap a Olivella i amb l'impermeable Salomon Bonatti ben calat vaig fer el circuit de la Cursa al "tran-tran". Una cursa que feia molt temps que no la feia (el darrer cop l'any 2006) i que llavors resseguia un traçat completament diferent, passant per Can Grau i la Plana Novella. El nou circuit és més curt (12,2 km ara i abans uns 18), més ràpid i amb menys asfalt, tot i que sense trams tècnics.

Diumenge 22, dia de la cursa, la pluja no ha fet acte de presència i el circuit estava prou sec en vista de la que va caure les hores anteriors. Sortida puntual i fulminant a les 10 del matí i un primer quilòmetre de bogeria en baixada. A partir d'aquí entrem en camins i corriols plens de tolls. He pogut anar gairebé tota la cursa en segona posició però al final m'he vist superat per un company en un final massa ràpid per mi, acabant tercer a la general amb un temps de 46'11'' a 8" del segon i a 59" del guanyador.

Content del ritme mantingut tot i la manca de preparació específica per aquesta distància. S'acosta doncs el mes d'Abril ben carregat d'esdeveniments. La propera cita competitiva ja serà a casa (Cursa de la Talaia) i en una distància, desnivell i dificultat tècnica diferent.


A la recollida de premis amb el company Víctor Peña.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada