dissabte, 31 d’octubre del 2015

Entrenament Octubre 2015.

Passada l'UltraPirineu i un cop recuperades les cames, el mes d'octubre ha estat dedicat a mantenir tirades de mitja distància i a introduir les primeres sèries en cinta. L'objectiu és arribar a la UT de Collserola el 21 de Novembre amb un fons acceptable i no descuidar la primera mitja marató en asfalt  a Vilanova que vindrà tot seguit.
Sense gaires incentius per competir aquest mes i poques ganes de desplaçar-me per fer-ho, el dia 25 vaig poder participar a la trobada no competitiva 'Mitja Marató Rural de Ribes', que fa uns anys que es ve fent. Em va servir per fer un entrenament de bona qualitat de 20 quilòmetres per un terreny prou variat i per matar el cuc fins la cita a Barcelona.

Pas pel centre de Sant Pere de Ribes després de sortir del castell.

L'Ultra Trail de Collserola es presenta com una prova interessant que ha crescut des de la primera edició al 2013 on vaig poder participar. Ha tornat a canviar el punt de sortida/arribada i ha incrementat encara més la seva distància respecte a les edicions de 2013 i 2014.
El plantejament de sortida serà com no conservador, amb la intenció de buscar un bon ritme de cursa a partir dels 30-35 quilòmetres i mirar d'estirar-lo tant com pugui fins el final. Com sempre la meteorologia serà un punt a tenir en compte i condicionarà el material.

Perfil i avituallaments de la UT Collserola 2015.

Pel que fa a la Mitja Marató Ciutat de Vilanova enguany tindrem circuit nou després de 4 o 5 anys sense canvis. Espero poder provar-lo uns dies abans i, sobretot, espero poder arribar amb condicions de competir a un nivell proper al de l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada