dijous, 30 de desembre del 2010

Urban Night Tour @ Vilanova.

Com a corredor popular estic enamorat de la meva ciutat: Vilanova i la Geltrú. No dubto que hi pot haver llocs millors arreu del món per córrer, però és que en aquesta vila ho pots trobar gairebé tot.
Si vols envoltar-te de natura, tens petits turons molt a prop, amb pistes, camins i corriols que ofereixen rutes variades i desnivells gratificants. Un plaer pels amants dels entrenaments per muntanya. Pots fer tantes combinacions de circuits com dies té l'any.
Però si et veus amb la necessitat d'entrenar de nit, també hi ha moltes zones per la vila amb llargs recorreguts per córrer on no has de patir pel pas de vehicles, les aturades constants per semàfors o la manca d'il.luminació.
Ahir vam recórrer molts d'aquests llocs, però també ens en vam deixar molts d'altres, que fan possibles entrenaments nocturns molt entretinguts i variats: les Rondes (sobretot la "Ibèrica" que està arranjada), el conegut Passeig Marítim o la recentment ampliada "Rambla del Garraf" són trams ideals. I si vols incloure desnivell al teu entrenament urbà, tens les opcions del Tennis i La Collada (inclòs el Fons Sumella), entre d'altres.
El circuit de 17,5 quilòmetres el vàrem fer en poc més de 90':

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada